top of page
ontwerpen stickers kaartjes iconen logo en huistijl T-Shirts banner

Ben je op zoek naar een nieuw logo of wil je je oude logo moderniseren of digitaliseren, heb je producten in je huisstijl nodig zoals visitekaartjes of een banner of misschien een icoon voor je bedrijf? 

Je kunt bij mij terecht voor allerlei soorten ontwerpen . Op deze pagina alles over ontwerpen.

 

Logo
Je logo is de basis en start van je bedrijf. Het zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Het is dus belangrijk om daar goed over na te denken.

Wij vinden het belangrijk dat je een logo hebt waar je makkelijk mee kunt werken. Dat betekend dat wij geen logo van foto’s maken maar van een lijn bestand. Met dit lijnbestand kunt je makkelijk diverse reclamevormen laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts laten bedrukken of borduren, je logo op pennen of ballonnen etc etc


Een logo ontwerpen we in overleg met de opdrachtgever. Misschien heb je zelf al een voorkeur voor bepaalde vormen of kleuren.Dit verwerken we dan in het ontwerp.

Na het ontwerpen van je logo leveren we je de bestanden aan in een aantal formaten zodat je zelf ook met je logo aan de slag kan voor bijvoorbeeld digitale facturen, facebook etc. Dit gaat in overleg.

De prijs voor het maken van een logo is €295,- excl 21% BTW

 

Huisstijl
Als huisstijl kun je wel  foto’s toevoegen aan het logo. Met een huisstijl wordt bedoeld dat de sfeer en uitvoering van al je reclame uitingen op elkaar aangepast worden zodat hier ook weer een herkenbaarheid door ontstaat. Maak je je visite kaartjes blauw met witte letters en logo dan kun je dit ook op je flyers doen en op je website zo ontstaat er herkenbaarheid.We kunnen visitekaartjes, flyers, banners, T-shirts etc. voor je ontwerpen en leveren. We letten daarbij altijd op de huisstijl van je bedrijf.

Digitaliseren van je logo
Veel klanten hebben als ze beginnen een logo gemaakt in paint of een ander basis tekenprogramma of hebben van de ontwerper nooit het juiste bestand ontvangen.

Zodra je het ontwerp dan wilt vergroten wordt het onscherp. De meeste ontwerpen kunnen wij wel in een lijnbestand voor je namaken. Hoeveel tijd dat ons gaat kosten is afhankelijk van de complexiteit van het Logo

 

Nadat we het logo in een lijnbestand hebben nagemaakt ontvang je van ons:
Een JPG bestand groot en klein
Een PNG bestand met transparantie achtergrond
Een EPS bestand die door bedrijven kan worden in gelezen

Stuur me je logo dan kan ik een prijs maken voor het digitaliseren

Iconen
Heb je bepaalde vormen of iconen nodig om makkelijk duidelijk te maken wat je bedoelt kan ik dat voor je maken. Denk daarbij aan bepaalde vormen die voor je bedrijf ter verduidelijk wat u doet.
Hamer>timmerman,  Loonbedrijf>graafmachine, spuiterij>spuit etc